Persoonlijke rondleiding op school

Dag kandidaat leerling(e), beste ouder
We nodigen jullie van harte uit voor een persoonlijke rondleiding.

We hebben alles voorzien om dit op een veilige manier te laten verlopen.
Omwille van het bewaren van de afstand vergezellen maximum 2 volwassen personen de kandidaat leerling.
We beperken het bezoek ook in tijd.
Weet dat dit een echt VIP-arrangement zal worden: een personeelslid dat jullie persoonlijk zal rondleiden en antwoorden op al jullie vragen.


Rondleiding aanvragen

Hopelijk tot binnenkort!

Digitaal Infomoment

Omdat onze Open Dag dit jaar helaas niet kon doorgaan door de Corona-maatregelen, hebben we reeds een digitale infopresentatie online gezet waarin al heel wat info over onze campus te vinden is.


Overzicht Focussen


Inschrijven

Ondanks de coronamaatregelen is inschrijven op campus Sint-Vincentius zeker mogelijk! Via dit formulier kan je vanaf maandag 20 april voor alle leerjaren digitaal aanmelden. We vragen enkel de meest noodzakelijke gegevens. Wij kijken er naar uit om jullie later persoonlijk uit te nodigen voor een écht intake-gesprek op onze school waar we dan meteen ook kennis kunnen maken met elkaar. Dit doen we van zodra de omstandigheden dit toelaten.

Met onze campusbrochure kunnen we je al informeren over het reilen en zeilen op onze school. Wens je onze campusbrochure thuis te ontvangen? Klik hier en dan sturen we er eentje op.

Hartelijk bedankt voor het vertrouwen!

Infobrochure

Infobrochure 2020 - 2021 Sint-Vincentius Anzegem

Virtuele rondleiding op onze school!Focus STEM-wetenschappen

Heb je je altijd al afgevraagd waarom de lucht blauw is, waarom je plots plassen kan zien op het wegdek bij warm weer, waarom zware schepen niet zinken,…
Heb je zin om eens te solderen, een robot te programmeren, net als een echte ingenieur zelf een oplossing te bedenken voor een dagdagelijks probleem,…
Ben je niet bang voor labowerk en een chemieshow?
Dan ben jij de geknipte kandidaat voor de focus STEM-technologie. Vanaf september te volgen op onze school vanaf het eerste jaar.


WeGoStem


Lezen is Tof!


Sneeuwpret


Lezen is tof! Dat bewijzen deze foto’s van de lessen Nederlands in 1A. Alle leerlingen lezen het boek ‘Alaska’ van Anna Woltz. De eerste bladzijden werden samen, met de hele klas, gelezen. De leerlingen werden getrakteerd op een drankje en een stukje cake of een wafeltje. Wie de leeskriebels gekregen heeft, hieronder de korte inhoud van het boek. En onthoud: lezen is tof! (zeker met een versnapering erbij!)
Leerkrachten Nederlands 1A

Op de eerste dag van het schooljaar weet Sven het zeker: hij moet een briljante stunt uithalen. Anders is hij meteen die zielige jongen uit 1b. Parker wil juist onzichtbaar zijn. Ze heeft net de ergste zomer van haar leven achter de rug en vertrouwt niemand meer. Dan ontdekt ze dat Alaska, de hond die eerst van háár was, nu bij Sven woont, als zijn hulphond. Overdag wil Parker niks te maken hebben met Sven, dus er zit maar één ding op. Als ze Alaska ooit nog wil zien, moet dat ‘s nachts.

Alle Foto's