Leerlingenbegeleiding

De leerlingenbegeleiding wordt verzorgd door:

Eerstelijnshulp

Onze leerlingenbegeleidster: M. Noteboom is de leerlingenbegeleidster en EHBO-verantwoordelijke van de school. Je kan bij haar terecht als je een persoonlijk probleem hebt of als je ziek bent. Zij is iedere dag beschikbaar van 8 uur tot 13 uur.

Onze graadopvoeders:

1e graad: S. Vanherreweghe
2e graad: C. Declercq
3e graad: W. Velghe

Onze graadopvoeders zijn aanwezig op de speelplaats tijdens de pauzes en steeds beschikbaar in het secretariaat doorheen de dag. Meer informatie over de opvoeders vind je hier.

Folder Zorg

De Zandloper

De Cel Leerlingenbegeleiding heet bij ons de Zandloper. Ze begeleidt leerlingen op verschillende domeinen: schoolloopbaan, studiebegeleiding, preventieve gezondheidszorg en hulp bij socio-emotionele problemen.

Dit team bestaat uit de directeur, de zorgcoördinator, de leerlingenbegeleidster, de graadopvoeders, een aantal leerkrachten en het CLB. Zij komen wekelijks samen om de leerlingenproblemen te bespreken. Zo proberen zij de problemen aan te pakken en voor een oplossing te zorgen.

CLB

Centrum voor leerlingenbegeleiding Weimeersen

Zuiderlaan 42
8790 Waregem
056/60 23 93

De contactpersonen zijn mevrouw Veronique Verhaegen en mevrouw Isabel Soete. Je kan hen als leerlingen of als ouder steeds contacteren indien je een vraag hebt.

Folder Zorg