Sport op school

Sportwerkgroep

SPORT @ SCHOOL

Ons sportteam staat steeds paraat om sportactiviteiten te begeleiden. We stimuleren alle (sportieve en minder sportieve) jongeren om deel te nemen aan de middagsport of de naschoolse sport.

Middagsport

Elke middag kunnen de leerlingen zich uitleven op de grote speelplaatsen en in het groene gedeelte van onze school. Volleybal, voetbal, zumba, kubb, doelspelen, ping – pong …

Woensdagnamiddag

De kalender is rijk gevuld met naschoolse activiteiten.

Een breed gamma individuele sporten: veldloop, paintball, zwemmarathon, badminton, freerunning..

We zijn trots op onze schoolploegen voetbal, volleybal en netbal. Een schoolploeg bestaat uit leerlingen van dezelfde leeftijd uit verschillende klassen. De samenhorigheid op zo’n namiddag is heel groot. De competities zijn in samenwerking met SVS.

Onze troef is de nauwe betrokkenheid met de leerlingen. De leerkrachten zijn steeds supporter en coach. Wij zorgen ook altijd voor een kosteloze verplaatsing. De belevenis , een proficiat en een foto vormt de leerling op vele vlakken.

Sportdag

Elk jaar krijgen de leerlingen een avontuurlijke sportdag. Bij de eerste graad is de jaarlijkse traditie sporten en schaatsen nog steeds een primeur.

In de tweede en derde graad mogen de leerlingen proeven van avontuurlijke outdoor sporten. De uitverkoren dag om elkaar beter te leren kennen!

SNS

Sport Na Schoolpassen zijn sportpassen waarbij je een waaier hebt aan sporten in de omgeving Anzegem – Waregem.

Wintersportstage

Voor het tweede jaar op een rij organiseren wij een wintersportstage. We trekken met 43 leerlingen en 4 leerkrachten naar de Oostenrijkse sneeuw in de krokusvakantie.

Ons Sportblad: Sportblad Editie 1