Infodagen - reservatie

Op zaterdag 9 maart (10u tot 18u) en op vrijdag 31 mei (17u tot 21u) zijn jullie welkom op onze campus voor een persoonlijke rondleiding.
Reserveer hier je rondleiding waarbij je kan kennismaken met onze campus en ons studieaanbod en je de warmte van onze kleinschalige, groene en zorgzame school kan voelen.

1A1 - Verkoopactie Kinderkankerfonds

We deden een verkoopactie en dat vonden we heel leuk om te doen. De keuze om een actie te doen voor een goed doel, daaraan werd niet getwijfeld. We wisten direct welke organisatie we wilden steunen: het kinderkankerfonds. We willen dat elk kind een leuke dag heeft en dat moeilijker als je ziek bent. We zijn er direct ingevlogen, maar er kwam wel heel veel bij kijken. Eerst moesten we op zoek naar een product dat gemakkelijk zou verkopen. Ook wilden we met onze actie ervoor zorgen dat iedereen een leuk een betaalbaar cadeau kon kopen voor onder de kerstboom. We kozen voor iets liefs, zacht, warm en ruikend naar lavendel: onze warmteknuffels! We maakten affiches, stuurden berichtjes rond naar vrienden en familie en lieten mensen bestellingen online plaatsen. Alles verliep vlot, tot de winkelier plots liet weten dat de warmteknuffels tijdelijk niet meer leverbaar waren in BelgiĆ«. Dit gaf de nodige stress en onze vakleerkracht ging dan maar van winkelketen naar winkelketen om alle beschikbare knuffels op te kopen. Gelukkig hielp de Nederlandse fabrikant, ā€œStreet of Solutionsā€ ons uit de nood door 2 dozen warmteknuffels te schenken voor ons project. Hartverwarmend dat zij direct in de bres sprongen en onze actie steunden. Daardoor kon iedereen zijn cadeautje tijdig onder de kerstboom leggen en hadden we een heel mooie opbrengst voor het kinderkankerfonds. Het was een leuke actie om te doen, maar het kost wel veel moeite en tijd. Het resultaat was wel goed, we hebben 485,60 euro opgehaald. Dit natuurlijk dankzij de vele bestellingen van medeleerlingen, vrienden en familie. Een mevrouw van het kinderkankerfonds kwam de cheque persoonlijk in ontvangst nemen. Ze was ontroerd door ons initiatief, zeker omdat het een actie van jongeren voor kinderen was. Ze zullen zeker veel kunnen doen met het bedrag: de zieke kinderen een leuk moment bezorgen, ontspanningsactiviteiten voor de broers en zussen, wensen laten uitkomen, ondersteuning en ruimte bieden aan ouders, leuke dingen doen met de kinderen die een tijd in het ziekenhuis moeten blijven,... Aan iedereen die warmteknuffels heeft aangekocht ten voordele van het kinderkankerfonds: hartelijk, hartelijk dank !

Yoran 2A2, Zoƫ en RenƩe 1A1

Alle foto's